E-scooter Alblasserwaard

Veelgestelde vragen

Welkom op onze veelgestelde vragen pagina! Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen die we krijgen van onze klanten. We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over onze diensten en producten en we hopen dat deze pagina u een handig overzicht biedt. Mocht u toch nog vragen hebben na het lezen van deze pagina, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.
Is het dragen van een helm verplicht?
Om de veiligheid van onze klanten te waarborgen, is het bij het gebruik van onze e-schoppers verplicht om een helm te dragen. Geen zorgen, we bieden u een comfortabele en lichte helm aan die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Bovendien hebben we ook haarnetjes beschikbaar zodat uw haar netjes blijft zitten tijdens de rit. We hechten veel waarde aan uw veiligheid en willen er zeker van zijn dat u kunt genieten van een zorgeloze en veilige rit.
Met hoeveel personen kunnen wij maximaal komen?
We kunnen groepen tot maximaal 20 personen ontvangen. Mocht u met een grotere groep willen komen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee om een geschikte oplossing te vinden voor uw groep, zodat iedereen kan genieten van een fantastische ervaring bij ons. Aarzel dus niet om ons te benaderen en uw wensen met ons te bespreken. We kijken ernaar uit om u en uw groep te ontvangen!
Kan er iemand achterop zitten?
Helaas is het niet toegestaan om met meerdere personen op een gehuurde E-chopper te rijden. Dit is niet alleen in strijd met onze algemene voorwaarden, maar ook tegen de wet en kan gevaarlijk zijn voor uzelf en anderen. Bovendien bent u niet verzekerd wanneer u met meer personen op de E-chopper rijdt, wat kan leiden tot hoge kosten bij eventuele schade. We raden u dus ten zeerste aan om altijd alleen plaats te nemen op de E-chopper en de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Zo kunt u optimaal genieten van uw rit zonder risico’s te nemen.
Wie mag er met de scooter rijden?
Om een E-chopper bij ons te kunnen huren, dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of AM. We vinden het belangrijk dat onze klanten de nodige rijervaring hebben om veilig en verantwoordelijk met de E-chopper de weg op te gaan. Mocht u nog vragen hebben over de vereisten voor het huren van een E-chopper, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.
Hoe lang van tevoren moet u aanwezig zijn?
Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt bij het huren van onze E-choppers, vragen we groepen tot 8 personen om 10 minuten voor aanvang van de huurperiode aanwezig te zijn. Voor grotere groepen vragen we om 20 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Op deze manier hebben we voldoende tijd om u en uw groep te voorzien van de benodigde informatie en instructies voor een veilige en plezierige rit. Bovendien gaan we ervan uit dat het verhuurformulier voorafgaand aan de huurperiode is ingevuld. Mocht u nog vragen hebben over de huurprocedure, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.
Betaling
Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen voor de huur van onze E-choppers. We verwachten dat de betaling plaatsvindt bij de reservering van de E-choppers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt op de dag van uw huurperiode. Mocht u met een bedrijf komen, dan is het mogelijk om dit in overleg na de reservering te betalen. Wilt u meer weten over onze betalingsmogelijkheden of heeft u vragen over de betaling, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.
Startpunt/inleverpunt
Uw huurperiode start en eindigt op ons verhuuradres op Nieuwendijk 20 in Noordeloos. Hier kunt u de E-chopper ophalen en na afloop van de huurperiode ook weer inleveren. Ons verhuuradres is eenvoudig te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Indien u vragen heeft over de locatie of de routebeschrijving, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.
Annuleren
Bij ons kunt u kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de gereserveerde huurperiode. Mocht er onverhoopt slecht weer voorspeld worden op de dag van uw huurperiode, dan kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wij bepalen na redelijkheid of er sprake is van slechte weersomstandigheden. We begrijpen dat het weer onvoorspelbaar kan zijn en willen u daarom graag deze flexibiliteit bieden. Heeft u nog vragen over onze annuleringsvoorwaarden of wilt u uw reservering annuleren, neem dan gerust contact met ons op.
Actieradius
Met onze E-choppers kunt u maximaal 65 kilometer rijden. Wij bieden diverse mooie routes aan die u kunt volgen, maar als u besluit om uw eigen route te bepalen, dan is het belangrijk om rekening te houden met de afstand. Zorg ervoor dat u op tijd terug bent op ons verhuuradres en dat u de E-chopper op tijd inlevert. Als u vragen heeft over de afstanden van de verschillende routes of als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw route, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar om u te adviseren.
Pech
Bij ons kunt u altijd rekenen op snelle hulp bij pech onderweg. Als de pech veroorzaakt wordt door een technisch probleem, dan lossen wij dit kosteloos voor u op. Echter, als de pech veroorzaakt wordt door een persoonlijke fout van de huurder, dan zijn de kosten voor rekening van de huurder. Wij zorgen er natuurlijk voor dat u bij een persoonlijke fout van de huurder altijd vooraf op de hoogte bent van de te verwachten kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Wanneer kan ik een scooter huren?
Onze openingstijden zijn dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur. Echter, als het voor 20:00 uur al donker begint te worden, dan sluiten wij tot zonsondergang. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd op een veilige en verantwoorde manier van onze diensten gebruik kunt maken. Wij raden u daarom aan om bij het maken van uw reservering rekening te houden met de tijd van het jaar en de verwachte zonsondergang. Zo kunt u optimaal genieten van uw rit op onze e-scooters.