Over E-scooter Alblasserwaard

Over ons

E-scooter Alblasserwaard is een bedrijf gevestigd in Noordeloos en biedt de mogelijkheid om op een unieke manier de prachtige omgeving te verkennen. Met onze elektrische scooters willen we mensen laten genieten van de natuurlijke schoonheid van de Alblasserwaard en de omgeving op een duurzame en milieuvriendelijke manier ontdekken.

Onze elektrische scooters zijn geruisloos en bieden een soepele en comfortabele rijervaring. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en zorgen ze niet voor vervuilende uitstoot. Met onze scooters kunt u gemakkelijk de pittoreske dorpjes, historische gebouwen en prachtige landschappen van de Alblasserwaard ontdekken.

We bieden verschillende verhuuropties, van een 1.5 uur tot 5 uur. Zo kunt u uw eigen route bepalen en de omgeving op uw eigen tempo verkennen. Of u nu alleen reist, met vrienden of met familie, onze elektrische scooters bieden een unieke manier om samen te genieten van de natuur en de omgeving.

E-scooter Alblasserwaard staat voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en genieten van de omgeving op een unieke manier. Bezoek ons en ontdek de prachtige Alblasserwaard op een elektrische scooter!