Routes

Wij bieden drie verschillende soorten arrangementen aan op basis van verhuurtijden en routes. Ongeacht welk arrangement u kiest, zal uw huurperiode starten en eindigen bij ons in Noordeloos.

Als u van plan bent om meerdere dagen te huren, dan hebben wij diverse mogelijkheden beschikbaar. Wij adviseren u graag over de beste opties voor uw specifieke wensen en behoeften. Ons doel is om u een geweldige ervaring te bieden en om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw huurperiode.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over onze arrangementen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen en om uw huurperiode tot een succes te maken.

Klein

Huur duur max 1.5 uur

1 route beschikbaar om te gebruiken 

€30

Middel

Huur duur max. 3 uur

2 routes beschikbaar  om te gebruiken 

€38.50

Groot

Huur duur max. 5 uur

1 route beschikbaar om te gebruiken 

€47.50

Routes

Als u gebruik wilt maken van een van onze uitgezette routes, is dat mogelijk! Bij het reserveren ontvangt u van ons een overzicht met de beschikbare routes voor het gekozen arrangement. Onze routes zijn zorgvuldig uitgestippeld en bieden een perfecte balans tussen prachtige bezienswaardigheden en gemakkelijk te berijden wegen binnen de huurtijd.

Om onze routes te volgen, maken we gebruik van een mobiele app die u gemakkelijk kunt downloaden. Wij maken gebruik van de Routiq app, hier in staan daar ons uitgestippelde routes.  

Maar als u liever op eigen houtje de omgeving wilt verkennen, dan bent u natuurlijk vrij om uw eigen pad te kiezen. Onze e-scooters zijn geschikt voor alle wegen en bieden u de vrijheid om te gaan waar u wilt.

Eten en drinken?

Onze locatie is gevestigd op dezelfde plek als de Maria Johanna Hoeve. Een geweldige plek om voor of na het rijden op een scooter heerlijk te genieten van lekker eten en drinken in hun brasserie. Bekijk hier wat zij te bieden hebben: https://www.mariajohannahoeve.nl/brasserie/.

Hoewel we op dezelfde locatie zijn gevestigd, hebben we geen directe samenwerking met de Maria Johanna Hoeve. E-scooter Alblasserwaard beschikt niet over de agenda van de brasserie en daarom zullen reserveringen voor scooter verhuur en eten/drinken in de brasserie apart geboekt moeten worden.

Maar laat dat u er niet van weerhouden om te genieten van al het lekkers dat de Maria Johanna Hoeve te bieden heeft. Een bezoek aan hun brasserie is de perfecte manier om uw dag af te sluiten of te beginnen met een gezellige maaltijd voordat u op pad gaat met uw e-scooter.